Onderscheidend vermogen

icon-betrokkenheid

Echte betrokkenheid

De werkwijze die ik hanteer is eenvoudig. Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake en onderzoek plaats. Daarna geef ik aan wat er volgens mij aan de hand is, wat u van de behandeling mag verwachten. Wanneer ik niets voor u denk te kunnen betekenen, zal ik dit ook meteen eerlijk aangeven. De klachten die u omschrijft neem ik uiterst serieus en ik zal er professioneel en met zorg mee omgaan.

icon-resultaten

Unieke resultaten

Na de intake wordt de behandeling gestart, binnen 2 behandelingen is er voor de cliënt merkbare verbetering wat betreft het verminderen van klachten. Per behandeling merkt de cliënt dat hij of zij soepeler is. Een (gedeelte) van de verkramping is uit het lichaam, waardoor het lichaam in staat is om tot herstel over te gaan.

icon-behandeling

Pijnloze behandeling

De behandeling is pijnvrij. Ik gebruik zachte technieken, die ervoor zorgen dat het verkrampte weefsel in spanning genormaliseerd worden. Het weefsel wordt middels specifieke technieken naar elkaar toe gebracht, zodat het lichaam de normale (ontspannen) positie kan overnemen. Dit kan de eerste dagen wel wat onwennig voelen, maar het lichaam past zich hier snel op aan.

icon-services

Uitstekende services

Tijdens het behandeltraject probeer ik een uitstekende service te verlenen. Cliënten voelen zich serieus genomen. Ik probeer het aantal behandelingen te minimaliseren, vaak is er een wat langere tijd tussen 2 behandelingen, om het lichaam hersteltijd te gunnen. Voor een behandeling plan ik de tijd in die nodig is. Veel cliënten ervaren het als prettig dat zij hun kleding aan kunnen houden tijdens de behandeling