Ervaringen

Bekijk de ervaringen van mijn klanten

Onderstaand een overzicht van ervaringen van mijn cliënten.


klant-voorbeeld

Hanneke den Besten
Liep al geruime tijd met rug en bil klachten. De fysio kwam na 6 weken behandeling niet tot verbetering. De huisarts vond het erg lastig te bepalen waar nu precies de pijn vandaan kwam. Ik ken Jeroen al jaren en heb inmiddels een vertrouwde band met hem. Ik heb hem gevraagd of hij mij kon helpen met deze klachten. Hij gebruikt een drukpunten techniek (I.M.T) wat vooral vanuit het hoofd werkt. Na mijn eerste behandeling merkte ik gelijk al resultaat en was de pijn en spanning in mijn lichaam al grotendeels weg en voelde ik rust in mijn hoofd. Het doel was dat het elke week geleidelijk aan beter ging en mijn lichaam was zich al na een paar weken al aan het herstellen. Na de eerste keer kom je gerustgesteld thuis en met vertrouwen dat het goed komt. Jeroen bedankt!

klant-voorbeeld

Thomas Mulders
Jeroen is vanaf 2013 verbonden bij de voetbalvereninging S.V. Meerkerk. Ik ben sindsdien bij hem onder behandeling. Hij is vriendelijk, professioneel en weet snel een goede diagnose te stellen om vervolgens de blessure effectief te behandelen. Ik verstuikte regelmatig mijn enkels met voetballen. Mijn enkels waren daardoor verzwakt en instabiel. Jeroen heeft tijdens zijn behandeling zich ook gericht op mijn rug en dit heeft veel effect gehad. Sindsdien zijn mijn enkels merkbaar versterkt en stabieler geworden. Ik heb het gehele voetbalseizoen geen last meer gehad. Thanks Jeroen en ik hoop dat je nog lang aan onze club verbonden blijft!

klant-voorbeeld

Anja Sprong-Hakkesteegt
Restverschijnselen na meningitis (hersenvliesontsteking): evenwichtsklachten, extreme vermoeidheid, permanente (grote) druk in het hoofd en slecht verdragen van geluiden en prikkels. Ziek geworden in december 2007. Diagnose meningitis niet eerder gesteld. Jeroen is zeer deskundig, betrokken, duidelijk, open en een zeer prettig persoon. Jeroen werkt met doorbloedingstechnieken (IMT). Ruim 7,5 jaar had ik ernstige klachten. Stad en land afgereisd, maar niemand kon iets voor mij betekenen. Ik had geweldig werk op een reisburo, maar heb uiteindelijk ontslag genomen. Mijn klachten waren niet aantoonbaar, maar beheersten wel mijn hele leven. Permanente (grote) druk in mijn hoofd is aanzienlijk afgenomen. Mijn energienivo is sterk verbeterd en ik ben veel minder duizelig. Na mijn zoektocht in al die jaren ben ik ervan overtuigd, dat deze therapie gaat zorgen voor algeheel herstel!

klant-voorbeeld

Monique Collens
Ik ben bekend met zware Reumatoide artritis, ik heb hierdoor al meerdere operaties moeten ondergaan. Jeroen heeft mij de eerste keer behandeld vanwege ernstige rugklachten. Mijn rug was hol, scheef en gedraaid. Dit zorgde voor veel pijn in rug en benen. Na de behandeling stond mijn rug rechter en had ik minder pijn, waardoor ik beter kon lopen. Ik ben klant bij Jeroen, omdat er maar wenig therapeuten zijn die mij zo snel echt konden helpen. Ik krijg IMT behandelingen bij Jeroen. Na enkele behandelingen gaat het vrij snel beter en kan ik langere tijd pijnvrij blijven en heb ik meer beweeglijkheid.

 

Mart de Wit
Na een frontale aanrijding jaren geleden ontstonden er klachten aan mijn nek, schouders en armen. In combinatie met het bureauwerk dat ik doe verergerden de klachten met wisselende intensiteit. Dit was beheersbaar met reguliere fysiotherapie, mensendieck en bewegen/sporten. Totdat ik in 2011 een gehoortrauma opliep. Ik kreeg last van oorsuizen en er ontwikkelden zich steeds meer klachten als stekende pijn tussen de schouderbladen, uitstraling naar armen en hoofd, tintelingen en dood gevoel in vingers, pijn in mijn linker schouder, zenuwpijnen, coördinatieproblemen bij het lopen, concentratieproblemen, prikkelbare darmen, slecht slapen.

In 2012 werd ik ook overgevoelig voor geluid. Hierna kwam ik in een neerwaartse spiraal. Ik kon geen geluiden meer verdragen en kwam bijna nergens meer. Iedere belasting van mijn gehoor, nek en schouders resulteerde in dagenlange pijn en soms escaleerde dit zo erg dat ik nauwelijks nog kon lopen. Hierdoor ga je nog minder doen en verergeren de klachten. Er zijn foto’s gemaakt van mijn wervelkolom en een MRI. Een oorzaak werd echter niet gevonden. Vervolgens heel veel specialisten gezien echter altijd met tijdelijk resultaat of zelfs verslechtering.

Totdat ik bij Jeroen de Waard terecht kwam. Hij wist de juiste diagnose te stellen. Kortgezegd kwam het neer op het volgende: door traumatische ervaringen schiet het lichaam in een kramp waar het zelf niet meer uit komt. Dankzij zijn unieke IMT techniek heeft hij het tij weten te keren. Door zenuwbanen, spieren, lymfebanen en bloedsomloop weer vrij te maken verbeterde de situatie al snel. Na enkele behandelingen verdween een groot deel van de overgevoeligheid voor geluid. Daarna verdwenen langzaam ook de meeste andere klachten.

Als ik de klachten een cijfer zou moeten geven van 1 tot 10 (van slecht naar goed) begon ik met een 2 en zit ik nu op een 7. Mijn belastbaarheid neemt nog steeds langzaam toe. Ik heb nog wel last van mijn nek met uitstraling naar het hoofd maar ik kan mijn activiteiten weer rustig uitbreiden. Ook de tinnitus zal niet helemaal verdwijnen maar het is weer leefbaar. Voorzichtig probeer ik met fitness en veel bewegen mijn spierkracht weer verder op te bouwen.

Het menselijk lichaam zit wonderlijk in elkaar. Ik weet niet hoe het was afgelopen zonder Jeroen en de IMT. Heel veel dank daarvoor, Mart